IMPORTANT ! menulis atas pengalaman sendiri. kepincangan info dan fakta amatlah dikesali.

29 November 2010

starter :|


nothing. boring. HAHA simple kan ape yang aku nak describe kan untuk first day aku? *ko, 1st day da kecokeco nak cite dalam blogg kan? poyo lah kauuu! HAHA ko laa sebuk, bia la aku nak cite punn. belog aku. kebetulan hari ni aku xbape letih (padahal da ngantok gilegile tahap cipan ni. citt.) so, aku pun update laa aku nye belog. 

so, aku nak start dengan ape ea? ok, yang ni GEMPAK punye kess *xgempak sangat la. gelabah ko. HAHA xgempak bagi ko, tapi bagi aku, terkemjut jugak aku tadi. HAHA ape la ni, munira? korang nak taww,, aku sorang je perempuan yang praktikal kat situ wehhh.

***bajetbajet pompuan tu aku,, yang selebihnya tu mereka laa. bhahaa bole x?


HAHA look, kitorang ade ompek orang. tiga lelaki,(satu kelas, jeles plakk aku) sorang perempuan. haa, yang sorang tu, HAKU leerr. a'ah aku terpinggir leerr. masih maw tanya lagii. HAHA (ape banyak naw HAHA aku arini? lantak kan.) 

HAHA, ade laa pengalaman yang aku sendiri rase funny and you know what, SATU AYAT. macamacam ragam manusia ni kan. HAHA tu jela aku mampu gtaw. so far so good. aku harap minggu ni jadual aku pack. kalo aku duk sajesaje kat office, WAHWAHWAH, sangat pretty bored doee. serius ;( 

so, aku harap dapat le aku ikut akakakak or encikencik kat office tuu g site mulai esok (dengar cite senior praktikal tadi, seminggu pertama die duk office saje. what? ape saje la die wat kat office. tido katenye xpernah. then? 6jam tuu. bapak ahh bosan.) 

haa, nape 6jam? ha, yang ni laa aku suke nak cite. HAHA, korang nak taw, masuk office kul8*cam bese je. sabau le, aku bukan nak cite pasal tuu ok. aku nak bold kat sini, OFFICE TU ADE 2KALI BREAK. heaven doe. HAHA kul 10-11, kul1-2,, yang ni best, AKU SUKE ;)) (emm, cam jakun sangat ke aku ni? xkan? -.-" )

***muke mintak tapak kaki


pasal STAFF office plak. ok, simple aku nak describe kat sini ; dorang cool. sebab masingmasing satu kepale sesama sendiri. tapi first impression aku kat dorang, AKAKAKAK and ENCIKENCIK, cool+sporting. yeahh, berbangge la ye, sebab saye ikhlas puji ni. tara tipu punyaa ;D 

ngantokk suda. telebih cakap plakk aku arini (overdose ke ea? ehh. ontah. HAHA) ok, sambung nextnext dayy ya (kalo aku rajin nanti laa. HAHA) tata chalow beteh beteh ahh. HAHA tibetibe ingat ALIA plakk. dahdah, stop it MUNIRA enough is enough okeyy. FULLSTOP