IMPORTANT ! menulis atas pengalaman sendiri. kepincangan info dan fakta amatlah dikesali.

02 December 2010

disember dah?


aku suke. yela,, da bulan doblas kan. tapi baru empat hari aku kat sini. *sini kat mane wehh? JKR lee. HAHA alhamdulillah. akhirnye habes masalah hidup aku, SATU. HAHA, *ko ape hal munira? cam banyak saja masalah ko. emm, xlah. ko tengok, betapa besaunye HAHA aku tuu. bahagia kan? ;) soo, aku nak start hari yang kedua. 



hari kedua ; yeay, pegi site. HAHA even kojap, aku xkesah. hehe hari pertama melawat ke site, PUSAT KHIDMAT AADK. (sila pergi ke carian google untuk mengetahui apa itu AADK. thnx) ENCIK ARSHAD, guide kami ke sana (kami is orang yang melebihi dua. maknenye bukan aku sorang. thnx again) xhentihenti sembang dari office ke site.




ok, office kami di BANDAR BARU KUALA SELANGOR, and site kami di TANJUNG KARANG. 
then, petang itu akak ZURIATI bagi aku chance ikut pegi penyerahan projek masjid di KAMPUNG KUANTAN. maka, apabila nampak perkataan aku di situ, aku tinggalkan FARIZ. ups, bukan sengaja tinggal. tapi terpaksa dan xsengaja. sorry besarbesar untuk FARIZ :(



***dari kiri engineer(maaf, lupe),, PTA selangor(mungkin, maaf ye),, pacek nazir masjid tuu(ya, ingat ini)

***haa, ini lah masjid nye. superb lawa !


hari ketiga ; aku pegi ikut akak SUGANTHI serta akak MIZWANI ***agaknye laa. aku punn samarsamar lagi.  maaf ye hehe. jalan jauhh jugak, kat site dalam 20minit je. its ok, asalkan kua. dari duk office je. HAHA aku lega. thanx again akaks :) aku pegi mane? aku pegi site penambahan BLOK SEKOLAH TAMIL. kat BESTARI JAYA. otw nak balik tu, kami singgah kat KK3 (aku xtaw ape name penuh singkatan tuu, tapi yang aku taw, itu KLINIK KESIHATAN.) lawa, besar. fuhh serius aku xtipu. 



hari keempat ; aku da siapsiap book 2tempat untuk ikut beliau ke site beliau hari sebelumya. (macam biasa ayat aku, encik2 esok nak g site tak? saya mahu join. saya bawak fariz skali bole x? ok, thanx encik) ***aku rase xperlu laa aku letak diolag encik. aku bagi chance kat korang jadi encik ok? HAHA. ok, encik ini di beri nama ENCIK HUSAIN. beliau cool. sangat membimbing kami. ke mane plakk? SEKOLAH TAMIL lagi,, tambah blok juga. tapi kat SELANGOR RIVER. 
then singgah di SMKA JERAM, tengok kerjakerja penyenggaraan kecil :)