IMPORTANT ! menulis atas pengalaman sendiri. kepincangan info dan fakta amatlah dikesali.

29 December 2010

sepakbola.bolasepak.


 ini orang indonesia punya tagline ; maju sepakbola indonesia. itulah yang aku dapat tangkap tadi selama 90++ minit aku ngadap tibi yang bukan LCD tuu.

fine, kita kena akui, kita menang agregat saja ya kawankawan. walaubagaimanapun, tak perlulah aku bold banyak kali kat sini yang safee sali aku yang gol kan MALAYSIA tadi. alhamdulillah.

tapi tapi tapi. jangan lupe jasa khairul fahmi taww. beliau lagi banyak beraksi malam ni. kat pandangan mata aku le kan. mate korang nampak len, tak le plakk aku amek port. HEHE. marimari tengok demam fahmi ;

gila doe. setiap SAAT. dalam jawa, EVERY SECOND !



ini cerita tentang facebook. hambekk kau fahmi ! 
HAHA lagilagi bola punya pasal ;



 pastu aku nak sambung sikit. setelah beberapa kali (padahal baru dua kali) aku sudah dapat catch up nama pemain bola sepak kita taww. fine bukan nama penuh. xperlu lah aku nak hafal nama bapak. ish melampau taww ; 

.SAFEE SALI.
.SABRE ABU.
.KUNALEN.
.MUSLIM.
.NORSHAHRUL.
.KHAIRUL FAHMI.
.ASHA.
.ASHARI.
.SAFIQ.

tu jela. HAHA kecoh gila kan aku? HAHA ade la jugak lebih dari lima. kankan? 

ok, indonesia memang men kasaq. yang aku tahu ade la 2orang kena kad kuning tadi (walaupun pemain malaysia pun ade kena kad kuning, sebab INDON kalah, dorang la aku bold kan dulu. MAAF ya. sape suh korang kalah. HAHA)


tamat sudah ceritera bola. BYE for now >.<