IMPORTANT ! menulis atas pengalaman sendiri. kepincangan info dan fakta amatlah dikesali.

04 January 2011

kisahnye encikAZMI.


aku sudah beberapa kali ke tapak. 
tapak mana? 


S A U J A N A  U T A M A :)



look, ape kena mengena encik ni dalam kisah tapak aku ni? encik azmi kira boss kami. whatever is, aku suka die. heyy, suka means TABIK la wehh. sudahsudah la negetip pikir pasal jatuh cinta dengan boss or what. itu nightmare ok. 


look againn , bila jalan sebelah die sambilsambil usha keliling tapak, wa cakap sama lu !! superb best. cakap sama gua, ape jela die xtahu. meh habaq kat ceq. tu la yang aku suka gila. 



sometimes, kalo aku nak g manemane site, dalam lubok hati aku yang menyala nyala kadangkadang cam ultraman ni, aku bertanya : ENCIK AZMI XIKUT KE, KAK??? a'ah, memang 24jam le ko nak join encik azmi gi manemane, kan? HAHA ok, ni tengok, apabila beliau beraksi. hiyarkkk ;



baiklahh, lupe nak gtaww. yang bertopi itu ye. tengokk, ade gayee kan? HEHE

nak turun cerun punn ade stylee. HAHA aku je yang lebihlebih jadi mamarazzi beliau. 
ok, encik AZMI, kim salam kat anak ;P




ini caption untuk pic yang last. HAHA sebenarnye encik AZMI ni tengah bebelbebel lagi. aku punn, OFF FLASH, then, SNAP SNAP SNAP. hehe ;D jahat kann?