IMPORTANT ! menulis atas pengalaman sendiri. kepincangan info dan fakta amatlah dikesali.

10 January 2011

rollercoaster

video

malam ini, aku sangat berbesar hati untuk share pasai rollercoaster. setelah 2hari aku dan akak aku menggilai video2 berkisar rollercoaster sampai tido pukul 3pagi.



waaahhh. 
*audience excited sambil bulatkan mata dan berhenti memakan popcorn. 



ini xtipu. muka aku suci lahh. tolong percayaa

*cepatcepat semuanya mengangguk



makanya, pada hari ini, saat ini, bermula lah kisah pengembaraan aku ke seluruh dunia. HAHA 

*gelak nada lanun bermata sebelah.



ape jadahnya kau tibatiba nak cerita pasal rollercoaster. sebab aku hanya mampu tengok video. nak naik, HARAMM le senah oii. buang duit pergi genting. setakat dapat tangkap gambar di bus LONDON dan menyebarkan propaganda di sekitar kampung bahawasanyaa aku pergi OBERSI.



disebabkan aku nak menerapkan pembelajaran yang berterusan, makanya post kali ni, aku letak gambo jela ye, kome.  terima la dengan redha. kejadian aku memang macam ni. suke nyusahkan orang. ok, lets begin with these ;



 sheikra themepark. brazil xsilap.

belit xpasalpasal


 meghah laa plak. woop.

 yang ni memang aku taw. sejak dajah6. ni kat korea weyy. 
diperbuat dari kayu taw. sumpah.

 i'm not sure laa. google search la ea. best woo.
 tibatiba kann, aku nak cadangkan sapesape yang suke melancong, 
g la tempatempat camni. musti happening gilakk.

\
 disebabkan warnenye ijo, nama diberi rollercoaster incredible hulk.

 ohio.

 asoka.

pennsylvania. pensil cap nia. sangat yakin! yeah.


ok, then. itu saja malam ni. sambil aku upload inini semua, sambil facebookin', berpinorpinor da mate aku haa. adoii. penat mate pacek haa. adoii. letih gini. esok aku ada misi. HAHA tunggu.




p/s ; rasai keriangan walau hanya melihat gambar. 
aku sudah pusing atas ini bumi. pok-haii  ;)