IMPORTANT ! menulis atas pengalaman sendiri. kepincangan info dan fakta amatlah dikesali.

19 January 2011

sweet memories everr !


ex-PESONA, korang mesti baca ini !! ini cerita kitaa.


cerita bermula bila ade sorang mamat ni add aku kat FACEBOOK. his name, EJARN IJARN, something like that. 46mutual friends ?! heyy, kau sape doe. aku pun kena la approve sebab profile die PRIVATE laa plakk. ok, fine. rupe2 nye ex-classmate aku woii. SHAHIZAN namenye. kau da berubah weyy ! classmate aku since form1-form3. kau buat aku tetiba teringat kat dak2 class lain, kau tahu? kau xtahu kann. ok xpela. 
then, aku terjumpe satu gambo ;




tengok, muke aku mintak penampo. dari gambo ni laa yang aku dapat jumpe FACEBOOK someone ! yahh, someone yang aku carik 3tahun sudah. dari dulu dak2 class aku yang lain je rajin jumpe die, dek kerana rumah dekat. jiran laa katekan. mane aci camtu ! 



dua tahun lepas, waktu mula2 aku sambung belajar, ada la jugak ex-classmates aku hebahkan berita yang die nak pegi obersi. dan dan dan semalam, setelah 2hari aku add die, die approve. dapat laa aku chat die trough IM facebook tuu. kejap je. xyah nak kecoh sangat laa MUNIRA. insyaALLAH die terbang ke sane bulan3. aku bangga ngan kau ! tahniah.



alif. faisal. ali. iqbal.


gambo ni korangg xde. 
sebab ni kat rumah aku. 
video korang punn aku ade tau.



aku sedih ni weyy sebab terlalu rindu ;( korang ingat lagi x ape yang kita buat same2 sepanjang 3tahun same2. gossiping, gaduh2, men sepak2 penutup botol ramai2 sampai kena marah, ingat x tu, korang? pastu ade kita wat lagu untuk sir BI kita, MANIMARAN,, 





jawab quiz lepas habes waktu sains ngan puan ANITA, siap hutang markah lagi, hafiz la paling eksaited kalo jawab bahagian REPRODUCTION,, korang mesti da lupe kan? pastu puan SOFIA ajar jugak kita BI guna mic kecik tu. korang ingat lagi x sume tuu? 



and yang paling aku xlupe, pasal AIMAN ngayat SHAHIDA, korang ingat x? dorang da couple pun sekarang. bertahun jugak aku rase :) tahniah aiman. pastu, ade jugak yang kita buat rombongan pegi toilet. ingat x, korang? ade lagi, yang kita pegi ramai2 waktu kawen abang shahida, tangkap gambo sane sini. 



ade lagi, waktu PMR, gap antara paper tu, kita dak2 pompuan g umah FATIN nak tumpang solat, fatin siap tanye kita pasal rempah2 kat umah die tu,, ingat x semua tu, korang? semua tu ade dalam otak aku, fresh lagi taw. and thanx to aida, sebab buat aku teringat semua ni, 
dengan gambo2 yang ko tag kat FACEBOOK ;



rinduu korang.


waktu ni hari sukann.kat stadium matsushita. 
muke sume budak2 saja kann? 
tapi sekarang da x da,, kredit to aida.


 alif. faisal. aiman. iqbal. syamim. rindu gilakk kat kauu orang :(


korang xde galang ganti
ni aku cakap ikhlas dari dalam hati aku. alhamdulillah, suke nye bila aku tengok korang semua dah berjaya,, aku sentiasa akan doakan korang sampai habes nyawa aku. walaupun da lame kita xjumpe, tapi aku harap sangat kita akan jadi kawan sampai mati ye. paling kurang pun, anggap jela yang aku penah hidup dalam dunia korang DULU. korangg, aku sayang korang sampai bila-bila. lovelove !



p/s ; maaf ye, kawankawan. 
aku amek dan siarkan gamba2 mentah kite. 
sory kalo korang malu ke ape. 
tapi ini dulu. semua da berubah kann.