IMPORTANT ! menulis atas pengalaman sendiri. kepincangan info dan fakta amatlah dikesali.

01 February 2011

aku da hafal semua nama fail berjilid-jilid kat JKR :)


ko larat? dua hari berturut turut aku ngadap fail. fail ngadap aku. hambek kau. gilaa xletih. tapi disebabkan ade hal2 yang membuatkan aku kena tido lewat semalam, aku tahan kan mata ini. kul3pagi baru aku tido. sampai tersengguk2 aku buat keja kat opis tadi. mate xyah cakap la bape berat nye.

semalam 5fail aku kena tag, wat numbering, key in dalam excel. fine, aku yang rela hati nak wat keja ni. lagipun xde keja, ngadap FB SB je, payah gak kan kalo gitu ghupenye. tadi. aku kena bukak balik semua fail semalam, sebab? salah buat ! yeah, bagus munira. memang suke buat keja banyak kali !

dah habes kije2 key in data, keja mengecop plakk. AHAH, larat ko? 2fail nak cop. hambek hambek. HAHA xpe. esok aku xdatang keje. aku amek cuti mengejut yang dirancang. HAHA biarkan. sakit bahu aku wat keja sane sini tadi. saya mengadu je ye. tapi enjoy gak wat tadi. tak tipu ! :)


disebabkan bukan tabiat aku g keluar makan tengah hari, aku minum air kotak je. ehe. yeos, sedap. banyak dalam laci aku. senang sikit wat spare. kikikiki. tapi aku lagi suke air wintermelon. best weyy. aip, larik tajukk ! ade gak aku wat keja printing. sikit jela tapi.

aku dulu gelakkan membe2 aku yang lain. dak engineering praktikal wat keja2 admin? ha, mendapat sebijik kena kat batang hidung aku. HAHA padan muke aku. pfft -...-" tapi xpe. bukan hari2 pun. HAHA esok luse g site plak. ehe ;D

ha, larat sangat la aku stay sampai lewat malam kan? yup. ade benda penting yang akan jadi esok ! esok. yeah, xsabar nye ;) nanti aku update. INSYAALLAH. dan dan aku lupe. aku nak update pasal something. aku nak share jugak ngan korang nanti. tunggu ea ;)



p/s ; thanx akak sebab bagi saya wat keja2 tu sume. bukan senang nak blaja wat filing :)