IMPORTANT ! menulis atas pengalaman sendiri. kepincangan info dan fakta amatlah dikesali.

17 February 2011

gathering blogger di shah alam

ha, nah aku update. pehh, seriuos malas. ops, bukan malas. tapi malas gila nak update. okayy now. aritu aku pergi gath. dengar sini, FIRST TIME. aku kan newbie ;') pemalu plak tu *muntah2.

seronok. best. havoc. gila. nak mampus. okay over. malas aku nak cerita banyak, aku seronok, penat. tu je. ni ada la sikit2 gambo kan kan kan. marilah,, aku bagi gambo, ade caption skali.

 so, xyah nak terpinga2 tanya aku 'apa ni, gambo apa ni?' dan aku set kat sume pic entri ni 'grayscale' HAHA, memang bosan gambo itam putih. saja je ;p

sebab aku paling muda, aku kena ikut jiwa2 orang tua dalam pic2 ni. okayy lebih kan? maaf. bai ! nah ;


kami semangat. sampai awal. da sesat bagai. HAHA kami bosan. wat gath sendiri. fly g PAS. [ plaza alam sentral ye, DIN. okayy ]


sampai PAS, bowling sesak. okayy, melantak ;




da penat melantak, menanges telan mekdi bagai, shoot ke EXTREME PARK. 
weyy2, cam menteri sebuk sana sini. HAHA





 wall climbing dan flying fox :) aku? satu pun xjoin. maluuu ;p
lepas je dari tu, masing2 wat hal sendiri. dan kami berlima punn pergii,,,,


dah habes :) last but not least. I LOVE YOU, SBians :)


jap jap. ada lagi. HAHA 
ni saja nak tunjuk yang i bergambar ngan artis. 


kenapa artis? tengok beliau karaoke bercangkung di SINI. setail doe ! xlaa. sebenarnya, bukan itu motif sebenar aku tunjuk gambo ni. 

ehem. aku rase, korang tengok pun da faham apa yang aku nak sampai kan kan? HAHA okay DIN, maaf laa. kita sama tinggi laa ! bhahaha ;D 

dah2 kali ni sumpah nak BYE !