IMPORTANT ! menulis atas pengalaman sendiri. kepincangan info dan fakta amatlah dikesali.

16 March 2011

teka teki teka tekuk ular mati dalam mangkuk



setelah dua hari aku bersama akak aku menggila dalam bilik kami yang comel ni, *dek da lama tak jumpe,, kitorang berteka teki bagai. sembang sampai pukul 2 3 pagi. tengok korean drama sampai laptop meletup. makan sampai koyak mulut,


------------------cukup--------------------


aku pasti korang mesti penah alami insomnia. tahu ape tu? penyakit susah tidur. ahh korang kalo dah bantai tido petang, tak dapat tido malam, jangan pepandai nak suke2 penyakitkan diri ko ngan insomnia tu. tu menggedik nama nye. heh ;p


ni masalah orang yang dah golek2 atas katil, tilam sampai pinor2 mate, tak dapat tido jugak. ha nahh, mari sini aku nak bagi korang tips. tak susah mane pun. cube lah cube laa ! er er er tak tak. takyah cube laa. ni sebenarnye aku nak cerita ape yang aku ngan akak aku selalu buat sebelum tido. heh, tu je. okayy bye.



MAIN TEKA TEKI BELUUUU :)


ni semua dari mulut akak aku ea. aku diam je pikir jawapan. agak2 aku tak tahu, aku buat2 tido, dengkur kuat2. pastu esok die fedup, die bagi jawapan. HAHA


akak ; nia nia, akak ade satu teka teki.
aku ; pe die?

akak ; APE PERSAMAAN MAYONIS NGAN AIR MANI ?
aku ; heh? lucah ngok ! aku tanak jawab. *budak baik punya ayat.

akak ; alaa ko. macam baik sangat ! 
aku ; memang pun ! ko ape de hal? bagitahu abah !

akak ; yelaa2, aku bagitahu jawapan. jawapannye ialahhhhhhhhhhh, LADIES CHOICE. kahkahkah 
aku ; okayy, serius klaka. teka teki lain ?

akak ; haa ! ni lagi satu. *muke eksaited. APA BEZA KAIN BATIK NGAN KAIN PELIKAT?
aku ; ape ke soalan ko ni? mane ko dapat ni?

akak ; HAHAHAHA membe akak laa, lelaki.
aku ; agak dah. er er. lipatan nye ea? ke lucah lagi ni?

akak ; HAHAHAHAHA agak laa.
aku ; DENMARK !!! gile la ko ni.

akak ; ko nak jawab ke tak? HAHAHA
aku ; tanak laaa ! aku tak suke teka-teki camni.*bajet skema habes.

akak ; HAHAHAHA jawapannyeeeeeeeeeeeeeeeeee, kain batik burung nye kat luar, kain pelikat burung nye kat dalam. HAHAHAHA
aku ; pfft ! pfft ! pfft !



UNGKIT CERITA ZAMAN BUDAK-BUDAK


akak ; eyh nia, ko selalu sepak adik punye **** waktu kecik2 dulu kann.
aku ; ko plak selalu bau ketiak pak lang kalo p umah die kan !

akak ; ahh ko lagi dasyat. suke buli aku, wat mata lebam, cakap kena tumbuk ngan adik.
aku ; ala ko ! same je. main teka-teki ngan aku, janji nak bagi duit, bila aku dapat jawab, pastu report abah , cakap aku nak rompak mak.

akak ; er er er. bia laa ! aku kan kakak.
aku ; tak tak. ade lagi aku nak ungkit ni. HAHA

akak ; alaa ko. siot je. suke buli aku.
aku ; ko penah tengok belakang radio kan waktu kecik2? ko nak tengok, camne muke orang yang nyanyi dalam radio tu. kann? HAHA

akak ; alaa, ko yang suruh !
aku ; yeke? -__________________- entah lupe. dah tido !



BAGI CADANGAN CALON PASANGAN 


akak ; aku rase kan, macam ko ni, sesuai lelaki yang keding,, bia anak-anak ko yang pompuan langsing. tak cam ko, gemuk dempol
aku ; yeke? aku rase ko sesuai cari suami yang gelap2 sikit. bia anak ko tak lawa, dan anak aku laku dulu.

akak ; eyh, ko dengki. aku nak doakan ko dapat laki sengau. bia ko jadi penyengap,, bising je bebel hari-harii.
aku ; habes aku nak kena doakan ko dapat laki bisu? bia ko jadi kuat dan gagah mengalah kan aku? no way !


aku memang da tadak idea nak update blog. puas hati?



itu saja. BYE.