IMPORTANT ! menulis atas pengalaman sendiri. kepincangan info dan fakta amatlah dikesali.

24 May 2011

CAPETOWN jom.




macam biasa, malam tadi aku lepak ngan mak abah aku tengok tv. tak, aku tengok rancangan kat tv. EKSPIDISI ngan chef wan. gua kalo bab-bab rancangan pegi melancong ni, memang aku melekat la kat tv.



CAPETOWN
*gua takot nak menaip lagi, bimbang gua menyimpang dari tajuk,, gua bagi gambo jela*
Klik untuk tumbesaran serta merta.


ni peta kedudukan capetown. agak2 xreti bace, call gua. HAHA
ni la ghupenye penempatan dorang kat sane. setiap rumah kaler lain2. okayy surau pun ade patotnye, warne turqoise
subhanallah, lawa sungguh.
ni cable car yang menaiki TABLE MOUNTAIN *klo gua tak silap.
gua rase, kalo gua dapat p sane, gua nak lepak kat area sini je.
ni salah2 satu pantai nye. dalam BI nye korang bleh bace sendiri. dalam BM nye TANJUNG HARAPAN
ni kire cam ship port CAPE TOWN,, tapi gua tak sure sangat. 




SUMBER GAMBAR
ABANG GOOGLE.


SUMBER CAPTION
EKSPIDISI TV9 YANG GUA TENGOK MALAM TADI.



lain kali gua nak cerita pasal JEPUN plak.



OKAY, BYE