IMPORTANT ! menulis atas pengalaman sendiri. kepincangan info dan fakta amatlah dikesali.

06 June 2011

diumumkan,, TOP 10 MALAYSIAN YOUTUBERS.! whoaa, ramainye yang hensem hensem wey,, fuhh.

" ape jadah youtubers tu bhaii? vloggers aku tahu laa."  lebih kurang same kak, lebih kurang same ! okayy,, tu namenye dialog tak sengaja yang saje gua reka. look, sape sini subscribe videos MATLUTHFI ? video NWARHADI plak? okayy gua pun tak. kikiki,, memang tabiat gua sejak kecik, tak suke melecehkan diri dengan benda yang gua senang dapat. *tipu,, sebenarnye malas. once kita dah hafal ID orang tu kat youtube, watpe la nak subscribe bagai. ye dak? kecuali engko-ni-jenis-cepat-hilang-ingatan. tak pun, rase



" WHOAA, kalo aku subscribe, aku lagi dulu tahu update pasal die". 
ade betoi gak ko cakap tu ea senah, nanti gua pikir2 balik,, okayybye.



sekarang dekat pukul 3am. orang tido, gua jage rumah. orang jage rumah, gua tido. beb, gua cuti beb. kalo gua tak cuti, tak dapat derr heaven sampai camni. okayy dah, bila nak cite pasal benda berkaitan title post ni munira oyy?! takde sape sudi dengar ko melalut,, kroohhh~ nahh, disebabkan gua ni suke sangat bukak youtube *tinggal tak bookmark kan je, naseb baik,, dan gua jenis tengok-sekali-nak-lagi, memang itu jela yang gua ulang2 tengok. sikit2 MATLUTHFI,, bila nampak ade youtubers lain yang baru muncul,



" jap nak tengok, same hebat tak cam MATLUTHFI punye video "
kemain statement gua. penangan wey, penangan !



tak punn. gua rase sume pun suke tengok matluthfi, ye dak? kecuali lelaki yang dengki nye tahap entah pape. dah la malu depan camera tak bertempat, pastu nak kutuk2 MATLUTHFI. keji sungguh. *eyh, emosi plak aku tetibe. hakhak !  pastu ternampak la gua ngan video yang sape tah yang buat, so takleh nak kredit, gua kredit kat YOUTUBE je haa.  haa, tengok laa dulu ;






pehh pehh pehh. tak tahu nape, gua tengok nama MATLUTHFI je, gua rase kencang je jantung ni. arghhh ! bila nak habes gua punye angin meroyan ni tah. okayy dah, sikit2 cukup. hemm, dalam banyak2 youtubers ni, for your information, gua kenal 3 manusia je. MARIA ELENA, ANWAR HADI and of course MATLUTHFI. yahh, itu je yang gua kenal. naseb dorang ade sertakan link capaian ke video2 yang depa2 yang kurang dikenali tu aih. pastu tetibe gua jadi minat kat video ade mamat ni. ce teka sebab ape? sebab die hensem. yeay ! hensem nye die,! hensem nye die.! hensemm,,,, ---- pengsan ----



( sape sengal ubi, gua rekemen, carik geng cam die ni )
( sape yang sesak nafas, gua tak rekemen tengok video beliau )

#3 Maria Elena - http://www.youtube.com/user/shortnap   
( ade gak wanita dalam ramey2 ni. fuhh )
( boleh tahan gak ni. hensem ni )

#5 Polkadot Doughnut - http://www.youtube.com/maccaboyz91
( ni gua penah tengok ni. kelam kabut ni. tengok tak salah,, tak tengok, baguih )
( lagi tak kenai )

#7 Van Deanvar - http://www.youtube.com/VanDeanvar
( yang ni gua penah tengok video die. okayy gak laa )
( tak kenai punn )

#9 MentolPecah - http://www.youtube.com/mentolpecah
( punn tak kenai. bye )

#10 Kyopropaganda - http://www.youtube.com/kyopropaganda  
( haa, yang ni laa yang buat gua pengsan tadi ni. video die xde la best sangat pun, 
tapi sebab ko hensem beb, jadi best laa ! cincai kira laa ! kikikiki )



tapi beb, tapi, tapi,, KYOPROPAGANDA punye video ni best weyh, serius.

 pehh weyh, dah la muke ko hensem, hensem plak tu,, grrr, 
lagi laa gua meltingg. gua tak taw nak cakap pe dah =,=



haa, mesti ade peminat cikgu shidah yang carik link beliau kat sini kan? nampak sangat ko tak tengok video yang memula tu kan? hampeh,, penat gua upload woyy. tengok la woyy,, gua pakse ni woyy ! hakhak !  xde cikgu shidah ko dalam tu, so xdela gua nak nempek link die kat sini. buang mase. padahal mak gua minat sangat plak ngan cikgu shidah tu. aritu mak gua conquered laptop ni 1jam lebih nak tengok video2 cikgu tu SEMATA-MATA #saborjela.



OKAYYBYE
* gua selalu salah eja MATHLUTHFI camni. bila tak jumpe , gua cam nak nanges.
yup, setiap kali on YT, setiap kali tu laa gua salah eja, setiap kali tu jugak rase nak nanges. 
over kan? SANGAT PLAK *